Polityka Prywatności

Polityka Prywatności

Twoja prywatność jest dla nas bardzo ważna. Dlatego:
 

  • Dbamy o bezpieczeństwo Twoich danych. O tym jak jest to dla nas ważne świadczy m.in. fakt, że wdrożyliśmy środki organizacyjne i techniczne zgodne z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych, w szczególności ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2018 poz. 1000) oraz aktami wykonawczymi do tejże ustawy oraz rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L 119/1 z 4.5.2016 r.).
     

  • Nie sprzedajemy ani nie udostępniamy nikomu Twoich danych.
     

  • Nie przetwarzamy danych osobowych innych niż te, na które wyrazisz zgodę i tylko w takim celu przetwarzania, jaki potwierdzisz wyrażając zgodę. Przysługuje Ci prawo dostępu do swoich danych, ich poprawienia lub usunięcia. W tym celu skontaktuj się z naszym Administratorem: webmaster@ineog.pl

 

 

Proces rekrutacji

  • Administratorem danych jest INEOGroup SA z siedzibą na Al. Jerozolimskich 180 w Warszawie. Dane zbierane są dla potrzeb obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia przez Panią/Pana wyraźnej i dobrowolnej zgody także dla potrzeb przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest dobrowolne, ale konieczne do przeprowadzenia rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pani/Pana wyraźnej zgody.

 

Pliki cookies:​
 

  • Korzystamy z cookies w celu: dostosowania zawartości naszej strony do Twoich preferencji oraz optymalizacji korzystania; w szczególności pliki cookie pozwalają rozpoznać Twoje urządzenie i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do Twoich indywidualnych potrzeb (np. rozdzielczość ekranu); tworzenia statystyk co do sposobu korzystania z naszej strony (np. liczby wejść) i analizy ruchu na stronie; utrzymania Twojej sesji i przechowywania danych sesyjnych w celu wygodniejszego korzystania z naszej strony.
     

  • Cookies stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w Twoim urządzeniu końcowym – przeglądarce i są przeznaczone są do korzystania z naszej strony. Za ich pomocą nie zbieramy żadnych danych osobowych. Cookies nie wykorzystujemy też w żaden sposób, który mógł naruszyć Twoją prywatność. Cookies wykorzystywane w obrębie naszej strony to pliki sesyjne oraz pliki stałe. Pliki sesyjne są plikami tymczasowymi, przechowywanymi na Twoim urządzeniu końcowym do czasu zamknięcia przeglądarki internetowej. Google Analytics realizuje na naszą rzecz kampanie reklamowe. Dodatkowe informacje na temat tych ciasteczek można znaleźć na stronach wspomnianych podmiotów.
     

  • Pliki stałe pozostają na Twoim urządzeniu końcowym przez czas zgodny z ustawieniami w pliku. Możesz to sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki. Plik stały może być usunięty wcześniej z przeglądarki internetowej przez Ciebie.
     

  • To Ty decydujesz o przetwarzaniu cookies poprzez ustawienia swojej przeglądarki internetowej. Możesz dezaktywować lub całkowicie wyłączyć cookies w opcjach swojej przeglądarki internetowej lub wybierając odpowiednią opcję w używanych programach typu firewall. Wyłączenie cookies może jednak spowodować niemożliwość pełnego wykorzystania naszej strony.
     

  • Niniejszy dokument obowiązuje od dnia 31 grudnia 2017. Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności.

© 2019 INEOGroup SA, by Maja Miśniakiewicz
  • Szary LinkedIn Icon